Reisleiders Beachmasters verlaten Kos na bedreigingen

RTV Noord

Reisorganisatie Beachmasters uit Groningen heeft haar reisleiders van het populaire Griekse vakantie-eiland Kos gehaald, nadat deze zijn bedreigd. De reisleiders kregen doodsbedreigingen via anonieme sms'jes.

Lees verder >>

Tornado bij Wedde

Nico Palar

Een spectaculair schouwspel zondagavond ten noordoosten van Wedde. Nico Palar en zijn vrienden zouden net aan de barbecue beginnen toen één van die vrienden Palar aanschoot. 'Moet je kijken, wat is dát?'

Lees verder >>

Voorverkoop Noorderzon van start

RTV Noord/Eva Hulscher

De voorverkoop voor Noorderzon is begonnen. Maandagmiddag om twaalf uur gingen zowel virtueel als in het Grand Theatre de kassa's open. De organisatie vermoedt dat vooral de circusvoorstellingen hard gaan lopen. Die zijn voor iedereen toegankelijk en altijd populair.

Lees verder >>

Arabieren melden zich opnieuw voor Chery

JK Beeld

Tjaronn Chery lijkt definitief een overgang naar Saoedi-Arabië te kunnen vergeten. Al Ahli heeft maandag opnieuw bij FC Groningen geďnformeerd, maar de Groninger club wil niet praten over een transfer van de middenvelder.

Lees verder >>

Oh Harma: 'Het is een hele eer'

YouTube.com / Don Rini

Dansende kippen in de tuin van weervrouw Harma Boer. Bekende zingende Groningers. De videoclip van het nummer 'Oh Harma' van het duo Don & Rini is klaar. De weervrouw van RTV Noord vond de aan haar gebrachte muzikale ode zo leuk, dat ze ook zelf graag wilde meedoen in de clip.

Lees verder >>


Slag om Noord