Mahi: 'De stad en het publiek gaven de doorslag'

JKBeeld

FC Groningen-aanwinst Mimoun Mahi ziet zijn overstap naar Groningen als een 'hele grote stap voorwaarts'. FC Groningen heeft vorig jaar de Europa Leauge gehaald, dat is toch een hele grote stap vooruit.'

Lees verder >>

Duo aangehouden voor grootschalige heling

Politie

De politie heeft begin augustus een 50-jarige man en een 42-jarige vrouw uit Oude Pekela aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van heling van een grote hoeveelheid goederen die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstallen uit bouwmarkten en dierenzaken in Noord-Nederland.

Lees verder >>

Busjes botsen bij Wirdum

Sander Smit/112Groningen

Bij een ongeluk op de N360 bij Wirdum zijn vrijdagmiddag twee gewonden gevallen. Op de kruising van de Wirdumerweg met de N360 kwamen twee busjes met elkaar in botsing.

Lees verder >>

Auto botst op andere auto en eindigt tegen flat (update)

Niels de Kant / 112 Groningen

Op de AziŽlaan in Stadskanaal zijn vrijdag twee auto's op elkaar gebotst. Een 67-jarige man uit Oude Pekela is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder >>

Werkstraf voor met mes dreigende winkeldief

Katherine Kerry/Flickr (Creative Commons)

Een 22-jarige Stadjer is vrijdag tot een werkstraf van 150 uur veroordeeld voor winkeldiefstal met geweld. Ook is hem een voorwaardelijke celstraf van een maand opgelegd en verplicht reclasseringstoezicht.

Lees verder >>